Skip to content

Locatie

Locatie

Ennea consult werkt online, op locatie en in Gebouw Dé Plek (Kanaalpark 157, Leiden). De Plek is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar.

Je kunt er bij voldoende plek gratis parkeren voor en achter het gebouw (en betaald in de directe omgeving) en vanaf het station Leiden Lammenschans is het nog geen 10 minuten lopen. Wil je parkeren in Parkeergarage Leiden Lammenschans (3 min lopen), navigeer dan naar Betaplein 30.

Vanaf station Leiden CS rijdt er zowel een trein als een groot aantal bussen naar Leiden Lammenschans.
 
Voor online werkzaamheden gebruikt Ennea consult het platform Zoom. Ik vertrouw erop dat Zoom onze privacy en online veiligheid serieus neemt. Tegelijk is het natuurlijk goed je te realiseren dat enig risico nooit helemaal is uit te sluiten. Ik zorg voor zoveel mogelijk veiligheid door een betaald account, unieke meeting ID’s, de wachtruimte en een link met pincode te gebruiken. Voor een goede versleuteling wordt geadviseerd dat jij ook de app op je device installeert. Je hebt hiervoor geen account nodig. Indien het je voorkeur heeft, is het in veel gevallen mogelijk om te werken via een ander platform dat jouw vertrouwen heeft.

Plan een afspraak in