Skip to content

Van harte welkom

Hoe kan Ennea consult je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Astrid Paalvast luistert graag naar wat je zoekt en geeft duidelijk aan wat zij wel en niet voor je kan betekenen. Je krijgt alle informatie om te beslissen of je aan het goede adres bent. En ga je eenmaal in zee met Astrid, blijft zij je vrijheid en autonomie respecteren en het proces afstemmen op jou en op nieuwe ontwikkelingen.

Individuele coaching

Coaching helpt je om beter worden in je werk, meer plezier, ontspanning of voldoening ervaren, je resultaten verbeteren of je communicatie versterken. Problemen en knelpunten die je ervaart, pak je rechtstreeks aan.

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching helpt je te blijven groeien in je rol als leider. Je staat stil bij de dynamiek met je team, bij problemen die je ervaart en verbetert je rolinvulling en communicatie in verschillende fases en situaties van je team.

Teamcoaching

Wanneer je met je team of organisatie een stap verder wilt komen, kan team- of organisatiecoaching je  helpen. Ennea consult is gespecialiseerd in het werken met complexe teamdynamiek en het helpen oplossen van fricties, wantrouwen en onveiligheid.

Training en workshops

Ennea consult verzorgt  workshops, trainingen en cursussen o.a. op het gebied van communicatie, samenwerking, teambuilding, persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, omgaan met werkdruk, stressvolle situaties en veerkracht.

Er is altijd een volgende stap mogelijk