Skip to content

Contact en bereikbaarheid

Wil je meer informatie of ergens over afstemmen, neem dan gerust contact op.
Je kunt mij bereiken via email, het contactformulier of telefoon (071-5420814). Spreek je telefoonnummer in; ik bel je tijdens kantooruren terug. Een kennismaking inplannen gaat eenvoudig via de knop hieronder. Ik reageer gezien de aard van mijn praktijk niet altijd direct op emails en voicemails maar binnen enkele dagen.

Locatie

Ennea consult werkt online, op locatie en in Gebouw Dé Plek (Kanaalpark 157, Leiden). De Plek is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar.

Dé Plek is uitstekend bereikbaar. Je kunt er bij voldoende plek gratis parkeren voor en achter het gebouw (en betaald in de directe omgeving) en vanaf het station Leiden Lammenschans is het nog geen 10 minuten lopen. Wil je parkeren in Parkeergarage Leiden Lammenschans (3 min lopen), navigeer dan naar Betaplein 30.

Vanaf station Leiden CS rijdt er zowel een trein als een groot aantal bussen naar Leiden Lammenschans.
 
Voor online werkzaamheden gebruikt Ennea consult het platform Zoom. Voor een goede beveiliging wordt geadviseerd dat je de Zoom-app op je device installeert. Je hebt hiervoor geen account nodig. Indien het je voorkeur heeft, is het in veel gevallen mogelijk om te werken via een ander platform dat jouw vertrouwen heeft.