Skip to content

Bereikbaarheid

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op. Astrid staat graag open voor je vragen en wensen.
Je kunt Ennea consult bereiken door een email te sturen, het contactformulier in te vullen, direct via de knop hieronder een afspraak in te plannen of te bellen (071-5420814). Als ik niet opneem, laat dan een voicemailbericht achter met je nummer en eventueel een boodschap. Ik bel je tijdens kantooruren terug.

Locatie

Ennea consult werkt online, op locatie en in Gebouw Dé Plek (Kanaalpark 157, Leiden). De Plek is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar.

Dé Plek is uitstekend bereikbaar. Je kunt er bij voldoende plek gratis parkeren voor en achter het gebouw (en betaald in de directe omgeving) en vanaf het station Leiden Lammenschans is het nog geen 10 minuten lopen. Wil je parkeren in Parkeergarage Leiden Lammenschans (3 min lopen), navigeer dan naar Betaplein 30.

Vanaf station Leiden CS rijdt er zowel een trein als een groot aantal bussen naar Leiden Lammenschans.
 
Voor online werkzaamheden gebruikt Ennea consult het platform Zoom. Voor een goede beveiliging wordt geadviseerd dat je de Zoom-app op je device installeert. Je hebt hiervoor geen account nodig. Indien het je voorkeur heeft, is het in veel gevallen mogelijk om te werken via een ander platform dat jouw vertrouwen heeft.