Skip to content

Van harte welkom

Hoe kan Ennea consult je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Astrid Paalvast luistert graag naar wat je zoekt en geeft duidelijk aan wat zij wel en niet voor je kan betekenen. Je krijgt alle informatie om te beslissen of je aan het goede adres bent. En ga je eenmaal in zee met Astrid, blijft zij het proces afstemmen op jou en op nieuwe ontwikkelingen.

Individuele coaching

Door bewustwording en persoonlijke ontwikkeling werk je aan je communicatie, samenwerking, effectiviteit, werk-privé balans of persoonlijke competenties. Je leert over jezelf en je ontdekt hoe je kunt groeien aan de hand van je concrete ervaringen. Zo groeit ook je plezier, vertrouwen, ontspanning en voldoening in je leven en werk. En ontwikkel je je in het leven van alledag op een manier die bij je past en structureel is.

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching helpt je te blijven groeien in je rol als leider. Je staat stil bij de dynamiek met je team, bij problemen die je ervaart en groeit in je rol-invulling en communicatie in verschillende fases en situaties van je team. De nadruk ligt bij leren over jezelf in relatie tot je leiderschapsplek; met je persoonlijk leiderschap maak je het verschil in je professionele rol-invulling.

Wanneer je de plek invult met een duo collega of wilt werken aan de samenwerking en ontwikkeling van je MT kan Ennea consult je ook helpen.

Er is altijd een volgende stap mogelijk