Skip to content

Van harte welkom

Hoe kan Ennea consult je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Astrid Paalvast stemt graag af op de gewenste ontwikkeling, stuurt een duidelijke offerte vooraf en blijft het proces afstemmen op wat er nodig is en op nieuwe ontwikkelingen.

Individuele coaching

Ondersteun je medewerker met individuele coaching. De medewerker werkt aan de hand van duidelijke doelen aan een merkbaar en structureel resultaat.
Doelen kunnen liggen op het gebied van communicatie, samenwerking, effectiviteit, stresshantering, werk-privé balans, persoonlijke competenties en meer. Een eerste vrijblijvende kennismaking met de medewerker is altijd kosteloos. Je kunt vervolgens zelf met je medewerker afspreken welk resultaat je samen voor ogen hebt. We kunnen ook een gezamenlijk startgesprek hebben om de doelen af te stemmen. Je ontvangt vooraf een offerte of opdrachtbevestiging.

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching helpt je medewerkers te blijven groeien in hun leidinggevende rol. In de coaching staan zij bijvoorbeeld stil bij de dynamiek met hun team, bij problemen in de communicatie of samenwerking en hun eigen groei en  ontwikkeling in de rol. De nadruk ligt bij leren over zichzelf in relatie tot de leiderschapsplek; met het persoonlijk leiderschap maak je het verschil in de professionele rol-invulling. Dit wordt ook praktisch gemaakt middels handvatten en oefening in het voeren van lastige gesprekken.

Leiderschapscoaching kan ook gericht zijn op zijn op samenwerking in duo banen en op MT’s.

Teamcoaching

Wanneer je team of afdeling op zoek is naar een nieuwe impuls om de communicatie en samenwerking te verbeteren.  

Ennea consult is gespecialiseerd in het werken met (complexe) teamdynamiek en het helpen oplossen van fricties, energieverlies, wantrouwen en onveiligheid.

Met respect voor alle spelers helpt zij de oplossingsrichting bovenwater te tillen en helpt zij bij het vormgeven van een doelgericht traject op basis van een duidelijke offerte vooraf.

Training en workshops

Ennea consult geeft workshops, trainingen en cursussen op het gebied van communicatie, feedback geven en ontvangen, samenwerking, teambuilding, persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, en het omgaan met werkdruk en  stressvolle situaties in het werk ter versterking van de veerkracht.

De aandacht gaat uit naar bewustwording en ontwikkeling waarbij inzichten en interventies een structurele impuls geven aan de deelnemers.

Er is altijd een volgende stap mogelijk